Wie zijn wij

ROHave is opgericht in 2009 vanuit de passie voor het werken met cijfertjes. In de afgelopen 10 jaar is ROHave uitgegroeid tot een florerende onderneming, die niet alleen de zorg draagt voor de administratie van diverse bedrijven uit verschillende sectoren, maar ook advieswerkzaamheden verricht. Qua grote kunt u denken aan eenmansbedrijven, maar ook aan MKB ondernemingen. Naast bedrijven verzorgen wij eveneens de administratie en belastingaangiften van particulieren. Tot slot verzorgt ROHave op vrijwillige basis de administratie van Stichting Beheer Complex Hoogeveenseweg.

ROHave begon zijn werkzaamheden vanuit Service Point Alphen aan den Rijn in het Taurogebouw aan de Europalaan. Door de vele werkzaamheden op locatie heeft ROHave sinds 2012 een kantoor aan huis.

Dit jaar viert ROHave, met trots, zijn 10 jarig jubileum. In de afgelopen 10 jaar is ROHave uitgegroeid tot een onderneming die ver boven de verwachtingen is uitgestegen. ROHave is niet alleen gebleven bij het adviseren en verzorgen van de administratie van een groot aantal opdrachtgevers, maar heeft tevens een vertrouwensband weten te bewerkstelligen met deze opdrachtgevers door haar accuratesse.

Meer over ons

Ruud Overbeek

Thea Overbeek