Financiële administratie

Een Goede Basis

Vergelijk uw onderneming eens met een gebouw. Dat kan klein of groot zijn, maar kan in beide gevallen niet blijven staan zonder goede fundamenten. Uw administratie is het fundament van uw onderneming. Met een kloppende administratie haalt u meer uit uw bedrijf. U voldoet aan alle wettelijke eisen, kunt uw besluiten baseren op duidelijke cijfers én u komt niet plotseling voor verrassingen te staan.

Administratie: meekijken of zelf doen

ROHave verzorgt complete administraties voor MKB-ondernemingen. Van het invoeren van de bonnen en facturen tot het doen van uw belastingaangifte en het samenstellen van uw financiële jaarverslag. Ook bieden wij aan de door u of door uw medewerkers geboekte administratie periodiek te controleren. Wij helpen u bij het inzichtelijk houden van de financiële situatie van uw onderneming door middel van een kloppende administratie. Punctueel, accuraat en snel.

Wilt u op ieder moment inzage hebben in uw boekhouding of zelf een gedeelte invoeren? Dat kan. We werken hiervoor met het boekhoudpakket iMuis. Dit gebruiksvriendelijke pakket is opgebouwd uit verschillende modules en stelt u zelf samen.
 

Jaarrekening

De jaarrekening geeft u jaarlijks een goed inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. De jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting op de balans en winst- en verliesrekening.

Hoe werkt ROHave? Na afloop van het boekjaar stelt ROHave de jaarrekening samen voor uw eenmanszaak, vennootschap onder firma, besloten vennootschap, maatschap of stichting. Dit gebeurt volgens de algemeen aanvaarde richtlijnen, zoals geformuleerd in het Burgerlijk Wetboek en gepubliceerd door de Raad voor de Jaarverslaggeving. Indien van toepassing deponeren wij ook de jaarrekening in de vorm van publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel.
 

Periodieke cijfers

Voor begrotingen en tussentijdse cijfers ben u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u periodieke cijfers opstellen per maand, per kwartaal, per halfjaar of per jaar. Op basis van deze cijfers kunt u op tijd bijsturen als dit nodig is.
 

Advies

De jaarrekeningen en administratie dienen als basis om u te adviseren over de strategie en toekomst van uw onderneming. Wij verstrekken financiële en fiscale adviezen en geven ook advies voor uw specifieke branche door middel van branchevergelijking. Wij denken graag met u mee!
 

Interim-werkzaamheden

Heeft u tijdelijk een financiële arbeidskracht nodig? Voor interim-werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Alles goed geregeld

Bent u starter? Dan helpen we u om uw administratie op te zetten.
Bent u al langer ondernemer? Dan kijken we graag samen op welke manier we uw administratie beter, makkelijker en overzichtelijker kunnen maken.

Hulp nodig bij uw financiële administratie?

Wilt u alles uitbesteden of (gedeeltelijk) zelf uw boekhouding voeren? Wat u ook kiest, van één ding kunt u zeker zijn: wij helpen, begeleiden en ondersteunen u.